beschikbaar

BM Containers 1 m³ Vulzand per losgestort
BM Containers 1 m³ Vulzand per losgestort
BM Containers 1 m³ Vulzand per losgestort
BM Containers 1 m³ Vulzand per losgestort
contact person image

Heb je vragen over dit product? Stel je vraag aan Dick

1 m³ Vulzand per losgestort

Verzendkosten€75,-

Kies hier jouw leverdatum

27,50Incl. BTW

Vulzand heeft meerdere benamingen zoals ophoogzand, straatzand of geel zand. Het wordt gebruikt zoals de naam al zegt voor het ophogen van bijvoorbeeld uw oprit, en is gelijk een goede ondergrond voor het straatwerk. Dit omdat het goed te verdichten is met bijvoorbeeld een trilplaat en het voldoende water door laat. Het kan ook gebruikt worden voor het aanvullen van uw bouwput of kruipruimte. 

Hoe wordt het vulzand bezorgt?

Het vulzand kan op meerdere manieren geleverd worden. Het vulzand kan door onze chauffeur uit een container gekiept worden. Dit noemen we los gestort. Ook is het mogelijk om het zand in een bigbag te leveren. Dit is een zak van 1m³ en kunnen wij deze bigbag neerzetten op de gewenste plek. Het is zelfs mogelijk om deze bigbag over de schutting in uw tuin te zetten, mits de tuin via een verharde weg bereikbaar is. Vraag onze medewerker naar de mogelijkheden als u twijfelt.

Tips

Belanrijk is om het zand goed te verdichten, hiermee moet u rekening houden dat u ongeveer 10% meer besteld dan u daadwerkelijk nodig heeft. Dit is omdat na het aantrillen het vulzand inklinkt.

 

 

Wat onze klanten zeggen

Doe de check en bestel direct Wij leveren nog niet op jouw postcode. Wij leveren op jouw adres!