• Grond container huren?Grond container huren?

 • Grond container huren?Grond container huren?

  collection banner

Een grondcontainer huren om jouw langverwachte (tuin)renovatie te beginnen? Je wilt beginnen aan jouw prachtige project, dus het is tijd om de handen uit de mouwen te steken. Je weet dat er veel grond verplaatst moet gaan worden en daarvoor hebben wij de oplossing. Onze grondafvalcontainers zijn de ideale oplossing voor het afvoeren van jouw grond! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees gauw verder en bestel eenvoudig!

Wat mag er allemaal wel en niet in?

Toch een andere container nodig voor jouw klus?Vind de perfecte container voor jouw klus

Bouwafval containers
Steenpuin containers
Houtafval containers
Tuin- en groen containers
Grond containers
? Vind hier jouw ideale container

Wat onze klanten zeggen

Grond afvoeren was nog nooit zo makkelijk

Het afvoeren van grond kan een uitdaging zijn bij verschillende projecten, of het nu gaat om tuinrenovaties, landschapsaanleg of andere bouwactiviteiten. Bij BM Containers begrijpen we dit, en daarom bieden onze grondcontainers je een eenvoudige oplossing voor het afvoeren van grond. Of je nu overtollige aarde, zand of andere grondsoorten moet kwijtraken, onze containers zijn perfect geschikt. 

 

Waarom grondcontainers huren?

Grond containers zijn speciaal ontworpen voor het afvoeren van aarde, zand en klei. Ze bieden een eenvoudige en efficiënte manier om jouw tuin- of bouwproject netjes en georganiseerd te houden. Geen gedoe meer met kruiwagens of aanhangwagens, gewoon een handige container die al het zware werk voor je doet!

 

Wat mag er allemaal in een grondcontainer?

In onze grondcontainers kun je verschillende soorten grond afvoeren, zoals:

 • Visueel schone grond/aarde
 • Tuinaarde
 • Max 5% wortels of grind
 • Graszoden

 

Wat mag er niet in een grondcontainer? 

Het is belangrijk om te weten dat onze grondcontainers uitsluitend bedoeld zijn voor schone grond zonder verontreinigingen. Materialen zoals stenen, puin, wortels of tuinafval dienen apart te worden afgevoerd in de daarvoor bestemde containers, zoals steenpuin containers of tuin- en groen containers.Grond die is verpakt in vuilniszakken of andere zakken kunnen we niet accepteren. Bovendien wordt grond afkomstig van industrieterreinen, tankstations of andere verdachte locaties niet geaccepteerd in onze grondcontainers. Dit zorgt ervoor dat we een milieuvriendelijke en verantwoorde afvalverwerking kunnen garanderen.

 

De voordelen van huren bij BM containers

Als je op zoek bent naar de beste plek om een grond container te huren, zoek dan niet verder dan BM Containers. Wij zijn dé specialist op het gebied van containerverhuur en staan bekend om onze betrouwbare en professionele service. Ons doel is om jouw leven makkelijker te maken en je project vlot en soepel te laten verlopen.

 1. Keuze uit verschillende maten: Wij bieden grond containers aan in diverse formaten, variërend van 3, 6, 9, 15 en zelfs 20 kuub, zodat je altijd de juiste maat voor jouw project hebt.
 2. Snelle levering en ophalen: Bij BM Containers zorgen we ervoor dat je container op tijd wordt geleverd en opgehaald, zodat je project geen vertraging oploopt.
 3. Milieubewust: We zorgen voor een verantwoorde verwerking van de afvalstoffen en dragen bij aan een beter milieu.
 4. Geen gedoe: Wij regelen alles voor je, zodat jij je kunt concentreren op je project.
 5. Uitstekende klantenservice: Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar om je te helpen en adviseren.
 6. Voordelige prijzen: Wij bieden een scherpe prijzen aan, zodat jij voordelig uit bent!

 

Tips voor het huren van een grond afvalcontainer

 • Juiste formaat kiezen: Schat van tevoren in hoeveel grond je verwacht af te voeren, zodat je de juiste containermaat kunt kiezen. Onze specialisten kunnen je hierbij helpen.
 • Container locatie: Zorg ervoor dat je een geschikte plek hebt om de container te plaatsen, bij voorkeur dicht bij het werkgebied en met voldoende ruimte voor de vrachtwagen om te manoeuvreren.
 • Vergunningen: Afhankelijk van de locatie en duur van je project, kan het zijn dat je een vergunning nodig hebt om een grond container te plaatsen. Check dit van tevoren bij je gemeente.
 • Houd de container veilig: Zorg ervoor dat je container niet overladen wordt en dat de inhoud gelijkmatig verdeeld is om kantelen te voorkomen.

 

Grondcontainer huren bij BM Containers!

Ben je klaar om jouw tuin- of bouwproject naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact op met BM Containers en laat ons je helpen met het kiezen van de perfecte grond container voor jouw project. Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren en de beste oplossing voor jouw situatie te vinden. Laat ons jouw project ondersteunen en ervaar het gemak van een grond container huren bij BM Containers!