• BigbagsBigbags

 • Bigbags

  collection banner

Bigbags gevuld met diverse soorten zand

Bij BM Containers hebben we een breed assortiment aan bigbags vol met verschillende soorten grond en zand. Of je nu de perfecte basis voor je nieuwe tuin zoekt of de fundering voor een bouwproject moet leggen, onze bigbags zijn de beste vriend van elke klusser. Erg handig en veelzijdig, precies wat je nodig hebt voor je volgende project.

Wat mag er allemaal wel en niet in?

Toch een andere container nodig voor jouw klus?Vind de perfecte container voor jouw klus

Bouwafval containers
Steenpuin containers
Houtafval containers
Tuin- en groen containers
Grond containers
? Vind hier jouw ideale container

Wat onze klanten zeggen

Wat maakt die 1m3 Bigbag zo geweldig?

Met een bigbag van 1m3 kun je een hoop. Het formaat is perfect, groot genoeg voor die flinke klussen, maar niet overdreven groot. En dan hebben we het nog niet eens over hoe stevig en duurzaam die zakken zijn - je hoeft niet bang te zijn dat ze scheuren of lekken tijdens het vervoer of het gebruik.

 

De verschillende soorten zand en grond in onze 1m3 Bigbags

Hier zijn de verschillende soorten zand en grond die we aanbieden in onze bigbags en waar je ze voor kunt gebruiken:

 

 • Bigbag grind/betonzand: Dit is een grof, korrelig soort zand dat vaak gebruikt wordt in de bouwsector voor het maken van beton. Het is een ideaal materiaal voor het maken van stevige en duurzame betonstructuren zoals funderingen, vloeren en wegen.
 • Bigbag vloerenzand: Vloerenzand is een soort zand met een fijne textuur dat wordt gebruikt voor het leggen van vloeren. Het is ideaal voor het leggen van straatstenen of terrastegels, omdat het een stabiele basis biedt en helpt bij het nivelleren van het oppervlak.
 • Bigbag metselzand: Metselzand wordt gebruikt om metselmortel te maken. De korrelgrootte en de reinheid van het zand zorgen voor een goede binding van de mortel, wat essentieel is voor een sterke en duurzame metselconstructie.
 • Bigbag gebroken puin: Dit zijn kleine stukjes steen, beton en baksteen die zijn gebroken tot een bruikbare grootte. Ze worden vaak gebruikt als onderlaag voor de bouw van wegen, opritten en funderingen.
 • Bigbag compost: Compost is rijk aan voedingsstoffen en is ideaal voor het verbeteren van de vruchtbaarheid van de bodem in je tuin. Het kan direct worden gemengd met de bodem rond je planten of worden gebruikt als mulch.
 • Bigbag bemeste tuinaarde: Dit is een mengsel van tuinaarde en compost. Het is zeer voedzaam en ideaal voor het planten van bloemen, struiken en bomen. Het kan ook worden gebruikt om het niveau van tuinbedden en borders te verhogen.
 • Bigbag gezeefde grond: Gezeefde grond is grond die is gefilterd om grote stenen, takken en andere onzuiverheden te verwijderen. Het is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt voor het ophogen van tuinen, het vullen van plantenbakken en het zaaien van gras.
 • Bigbag vulzand: Vulzand is een soort zand dat wordt gebruikt om gaten en laagtes in de grond op te vullen. Het is ook ideaal voor het ophogen van tuinen en landschappen.
 • Bigbag grond: Dit is een basisproduct dat kan worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals het vullen van plantenbakken, het ophogen van tuinen en het creëren van een basis voor gazon of bestrating. Het is een natuurlijk product en kan variëren in samenstelling, afhankelijk van de locatie waar het vandaan komt.

Nieuwsgierig? Bekijk het complete aanbod hier.

Hoe werkt dat met zo'n Bigbag?

Bij BM Containers maken we het je graag makkelijk. Het bestellen en laten bezorgen van een bigbag is een fluitje van een cent. Kies je grond- of zandsoort, bepaal het aantal bigbags dat je nodig hebt en geef je adresgegevens door. Wij doen de rest en bezorgen de bigbags keurig op de afgesproken plek. Jij hoeft ze alleen nog maar leeg te maken.

 

Onze selectie bigbags

We hebben een berg verschillende bigbags, allemaal gevuld met topkwaliteit grond of zand. Perfect voor jouw specifieke project. Of je nu tuinaarde, ophoogzand of gebroken puin nodig hebt, we hebben het voor je. We weten dat elk project uniek is, dus hebben we een scala aan producten om precies te bieden wat jij nodig hebt.

 

Bigbag voor puin

Nu we het toch over bigbags hebben, laten we eens een moment nemen om het te hebben over de bigbags voor puin die we aanbieden. Het is een feit dat we niet altijd een volle container met afval hebben om weg te gooien. Soms hebben we slechts een kleine hoeveelheid puin van een renovatie, een tuinproject of zelfs een grote schoonmaak. Voor deze situaties is de bigbag voor puin de perfecte oplossing.

Dus waarom kiezen voor een bigbag voor puin? Allereerst, het is uiterst praktisch. Je kunt de bigbag vullen naargelang je afval produceert, zonder je zorgen te hoeven maken over de huurperiode van een grote container. Daarnaast bespaart een bigbag ruimte en biedt het een kosteneffectieve oplossing. Het huren van een grote container kan duurder zijn, vooral als je deze niet volledig vult.

 

Ga voor BM Containers bij je volgende project

Als je voor BM Containers kiest, kies je voor kwaliteit, gemak en topklantenservice. Onze topkwaliteit grond en zand, gecombineerd met onze robuuste, duurzame bigbags en onze simpele bestel- en leveringsprocedure, maken ons de perfecte keuze voor je volgende project. En dat is nog niet alles. We zijn ook nog eens superbezig met duurzaamheid. We proberen waar we kunnen milieuvriendelijke oplossingen te bieden, om zo onze planeet een handje te helpen. We recyclen waar we kunnen, dus als je voor ons kiest, doe je ook nog eens iets goeds voor de wereld.

 

Vragen ?

Bij BM Containers zijn we er trots op dat we onze klanten helpen om hun projecten tot een succes te maken. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Ontdek vandaag nog de voordelen en maak de keuze voor BM Containers.