beschikbaar

BM Containers 1m³ Bigbag Compost
BM Containers 1m³ Bigbag Compost
BM Containers 1m³ Bigbag Compost
BM Containers 1m³ Bigbag Compost
BM Containers 1m³ Bigbag Compost
BM Containers 1m³ Bigbag Compost
contact person image

Heb je vragen over dit product? Stel je vraag aan Dick

1m³ Bigbag Compost

Verzendkosten€75,-

Kies hier jouw leverdatum

75,95Incl. BTW

Ontdek onze 1m³ big bag compost, perfect voor het voeden en verrijken van je bodem. Met deze royale hoeveelheid compost kun je jouw tuin voorzien van de nodige voedingsstoffen voor gezonde groei en weelderige bloei van planten.

Wanneer gebruik je compost?

Compost geeft na het doormengen met de bestaande grond een humusrijke bodemstructuur. Dit houdt in dat de compost de grond weer los en luchtiger maakt. Het gevolg hiervan is een betere waterdoorlating en zuurstof toevoer zodat je planten optimaal voeding uit de grond kunnen halen. Als de grondlaag in jouw tuin door de compost gelucht wordt krijgen beestjes zoals wormen en pieren ook een betere leefomgeving wat weer goed is voor de beplanting. Compost is ook prima te gebruiken als een dun afstrooilaagje in de tuin of border voor een mooi aanzicht.

Hoe wordt de gezeefde grond bezorgd?

Bij BM Containers kunnen we compost leveren op meerdere manieren. Allereerst is het mogelijk om de compost in een bigbag te leveren. Deze zak van 1m³ kunnen wij neerzetten op de door jou gewenste plek. Het is zelfs mogelijk om deze bigbag over de schutting in je tuin te zetten, mits de tuin via een verharde weg bereikbaar is. Daarnaast kan de compost door onze chauffeur uit een container gekiept worden. Dit noemen we los gestorte compost. Twijfel je over wat de beste optie voor jou is? Neem contact met ons op, onze medewerkers adviseren je graag.

Hoeveel liter zit er in een big bag compost van 1m³?

Een bigbag met 1m³ compost bevat ongeveer 1000 liter hoogwaardige compost. Deze ruime hoeveelheid compost is perfect voor verschillende toepassingen in je tuin, of je nu kleine bloembedden wilt voeden of grotere oppervlakken wilt behandelen. Met een bigbag van 1m³ kun je een aanzienlijk gebied van je tuin van de nodige voedingsstoffen voorzien, waardoor je planten optimaal kunnen groeien en bloeien.

De voordelen van compost kopen bij BM Containers

Waarom zou je kiezen voor compost van BM Containers? Hier zijn enkele voordelen die wij bieden:

  • Hoogwaardige kwaliteit: Onze compost is zorgvuldig samengesteld uit organisch materiaal van de hoogste kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een product dat rijk is aan voedingsstoffen en vrij is van schadelijke chemicaliën.
  • Gemakkelijke bestelling en levering: Het bestellen van een big bag compost is eenvoudig en snel. Met slechts een paar klikken kun je jouw bigbag compost bestellen en aangeven wanneer je deze wilt ontvangen. Onze leveringsservice zorgt ervoor dat de compost snel bij je wordt afgeleverd, zodat je direct aan de slag kunt in je tuin.
  • Deskundig advies: Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen met al je vragen over het gebruik en de toepassing van compost in je tuin. We bieden deskundig advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je compost haalt.

Wat onze klanten zeggen

Doe de check en bestel direct Wij leveren nog niet op jouw postcode. Wij leveren op jouw adres!