• Grofvuil container huren?Grofvuil container huren?

 • Grofvuil container huren?Grofvuil container huren?

  collection banner

Stel je voor: je bent klaar met je grote lenteschoonmaak, je kelder is opgeruimd, je zolder is weer netjes, en je garage ziet er eindelijk uit als een garage in plaats van een opslagruimte. Maar nu heb je een ander probleem: een berg grofvuil dat je moet afvoeren. Geen zorgen, een grofvuil container huren bij BM Containers is de oplossing!

Wat mag er allemaal wel en niet in?

Toch een andere container nodig voor jouw klus?Vind de perfecte container voor jouw klus

Bouwafval containers
Steenpuin containers
Houtafval containers
Tuin- en groen containers
Grond containers
? Vind hier jouw ideale container

Wat onze klanten zeggen

Wat is een grofvuil container?

Een grofvuil container is speciaal ontworpen voor het verzamelen en afvoeren van grotere stukken afval die niet in de reguliere vuilnisbak passen. Denk hierbij aan meubels, matrassen, tuinmeubilair, hout, metaal en nog veel meer. Deze containers zijn robuust, handig en komen in verschillende maten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

 

Wat mag er allemaal in een grofvuil container?

Een grofvuil container is de ideale oplossing voor het afvoeren van grote en omvangrijke items die niet in de reguliere vuilnisbak passen. Maar wat mag je eigenlijk allemaal in een grofvuil container deponeren? Dat is onder andere: 

 • Oude meubels, zoals bankstellen, tafels en stoelen.
 • Kapotte of verouderde huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en magnetrons.
 • Matrassen en beddengoed.
 • Elektronica die niet meer werkt, zoals oude televisies of computers.
 • Bouwafval, inclusief hout, puin en gipsplaten.
 • Tuinafval, zoals takken, struiken, gras en bladeren.
 • Groot speelgoed en speeltoestellen.
 • Niet-gevaarlijke huishoudelijke afvalitems.
 • Oude vloerbedekking en tapijten.
 • Kapotte of onbruikbare fietsen en scooters.

 

Wat mag er niet in een grofvuil container?

Er zijn enkele items die niet in een grofvuilcontainer mogen worden geplaatst. Deze omvatten gevaarlijke materialen zoals chemische stoffen, accu's, verf op oliebasis, brandbare stoffen en asbesthoudende materialen. 

 

Waarom BM Containers?

Bij BM Containers begrijpen we dat het afvoeren van grofvuil een hele klus kan zijn. Daarom bieden we je een eenvoudige en efficiënte oplossing: huur een grofvuil container! Wij zijn specialisten op het gebied van containerverhuur en hebben jarenlange ervaring in de branche. We maken het huren van een container gemakkelijk en zorgen ervoor dat jouw grofvuil snel en professioneel wordt afgevoerd.

 1. Verschillende formaten: Of je nu een klein of groot project hebt, we hebben containers in verschillende maten, van 3 tot 20 kuub, om aan jouw behoeften te voldoen.
 2. Snel en efficiënt: We leveren de container bij jou thuis af en halen deze weer op zodra je klaar bent.
 3. Milieuvriendelijk: We verwerken jouw grofvuil op een verantwoorde manier en dragen zo bij aan een beter milieu.
 4. Gemakkelijk en stressvrij: Geen gedoe meer met aanhangwagens of rijden naar het afvaldepot. Wij zorgen voor alles!
 5. Uitstekende klantenservice: Ons team van specialisten staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste container.

 

Wat je moet weten voordat je een grofvuil container gaat huren

 1. Soort afval: Grofvuil containers zijn bedoeld voor niet-gevaarlijk afval. Gevaarlijk afval, zoals chemische stoffen, verf, asbest, autobanden, en elektronisch afval, moeten op een speciale manier worden afgevoerd.
 2. Juiste formaat: Het is belangrijk om een goede inschatting te maken van de hoeveelheid grofvuil die je moet afvoeren om het juiste formaat container te kiezen.
 3. Plaatsing van de container: Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om de container veilig en toegankelijk te plaatsen.

 

Container huren voor ander soort afval?

Naast grofvuilcontainers hebben we een reeks andere containers beschikbaar, waaronder steenpuin containers voor het efficiënt afvoeren van steenachtig materiaal, bouwafval containers voor bouw- en sloopafval, houtafval container voor het verwerken van houtresten, tuin- en groen containers voor tuinafval en groenafval, en grond container voor het verantwoord afvoeren van aarde en andere materialen. Wat je project ook vereist, bij BM Containers hebben we de juiste container om je te helpen bij een efficiënte en milieuvriendelijke afvalverwerking. Bekijk ons gehele aanbod en kies de container die het beste bij jouw behoeften past.

 

Klaar om je grofvuil probleemloos af te voeren?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met BM Containers voor het huren van een grofvuil container. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en beantwoorden al je vragen. Laat je grofvuil snel en professioneel afvoeren door BM Containers en geniet van een opgeruimd huis en een zorgeloze ervaring!