• Houtafval containersHoutafval containers

  • Houtafval containersHoutafval containers

    collection banner

Houtcontainer huren bij BM Containers

Door een houtcontainer te huren, kun je ervoor zorgen dat al het houtafval op een gemakkelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd. Houtafval kan immers niet gewoon bij het normale huishoudelijke afval worden gegooid, omdat het anders niet op een milieuvriendelijke manier kan worden verwerkt. Het huren van een container kan handig zijn als je bijvoorbeeld gaat verbouwen. Als je een houtafvalcontainer wilt huren, kun je hiervoor contact opnemen met ons, wij helpen je graag.

Wat mag er allemaal wel en niet in?

Toch een andere container nodig voor jouw klus?Vind de perfecte container voor jouw klus

Bouwafval containers
Steenpuin containers
Houtafval containers
Tuin- en groen containers
Grond containers
? Vind hier jouw ideale container

Wat onze klanten zeggen

 

Wat zijn de voordelen van een houtafval container huren?

Er zijn een aantal voordelen aan het huren van een houtafval container:

  • Gemak: Met een houtafval container kun je gemakkelijk al jouw houtafval op een centrale plek verzamelen. Zo hoef je niet steeds heen en weer te lopen met je afval naar de container of heen en weer te rijden naar de stort.
  • Ruimtebesparing: Door al jouw houtafval in één container te verzamelen, houd je meer ruimte over in je tuin of op jouw werkplek.
  • Tijdbesparing: Door een houtafval container te huren, hoeft je niet steeds heen en weer te rijden naar de milieustraat om jouw houtafval te dumpen. Dit bespaart je tijd en moeite.
  • Milieuvriendelijk: Door houtafval op een verantwoorde manier te verwijderen, draag je bij aan het behoud van ons milieu. Houtafval kan immers worden hergebruikt of op een milieuvriendelijke manier worden verwerkt.
  • Geldbesparing: Door een houtafval container te huren, kan je geld besparen op het afvoeren van jouw houtafval. Je betaalt immers alleen voor de container en het transport, in plaats van voor elke keer dat je naar de milieustraat gaat.

 

Wat mag er in een container voor houtafval?

Alleen houtafval mag in de container voor houtafval worden gestort. Dit betekent dat je geen andere soorten afval, zoals plastic, metaal of glas, in de container mag doen. Houtafval mag alleen in de container worden gestort als het vrij is van giftige stoffen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld geen hout met verf of lak in de container mag doen.

Toch op zoek naar een afvalcontainer voor andere soorten afval? Wij hebben verschillende containers:

 

Huur direct een hout container bij BM Containers

Bekijk onze containers en kies de gewenste grootte. Wij bieden containers van 3, 6 én 10 kuub aan. Bestel deze eenvoudig via onze webshop. Wanneer je bij ons een container huurt zullen wij hem bezorgen én ophalen. Zo heb jij er geen omkijken naar en kan je direct aan de slag met jouw klus. Heb je een vraag over een container of het huurproces? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij BM Containers!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »