• Steenpuin containersSteenpuin containers

  • Steenpuin containersSteenpuin containers

    collection banner

Steenpuin container huren bij BM Containers

Huur eenvoudig een steenpuin container bij BM Containers. Bij ons geniet je van het gemak van het huren van een container. Daarnaast ben je ook nog eens goed bezig. Door afval op de juiste manier te scheiden draag je bij aan het milieu. Ontdek onze containers op deze pagina of lees verder om meer te weten te komen.

Wat mag er allemaal wel en niet in?

Toch een andere container nodig voor jouw klus?Vind de perfecte container voor jouw klus

Bouwafval containers
Steenpuin containers
Houtafval containers
Tuin- en groen containers
Grond containers
? Vind hier jouw ideale container

Wat onze klanten zeggen

Wat mag er in een steenpuin container?

In een steenpuin container mag alleen bouw- en sloopafval worden gestort. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit dakpannen, tegels, betonblokken, stenen en puin. Hout, kunststoffen, metaal en andere soorten afval mogen niet in deze container worden gestort. Het is belangrijk om alleen het toegestane afval in de container te doen, omdat het anders moeilijker is om het afval te recyclen en het kan leiden tot extra kosten voor het verwijderen van ongewenste materialen.

 

Hoe werkt een steenpuin container huren?

Een container huren werkt heel makkelijk. Ga eerst na of het afval geschikt is voor dit type container. Vervolgens is het verstandig om na te gaan hoe groot de container dient te zijn. Wij bieden containers met een inhoud van 3, 6 of 9 kuub. Daarnaast kan je kiezen uit een container die open op gesloten is. Bestel de gewenste container vervolgens eenvoudig via onze webshop. We leveren de container op de gewenste datum. We halen de volle container vervolgens weer bij je op, op de afgesproken datum. Voor vragen over hoe het huren van een container in zijn werk gaat mag je contact met ons opnemen!

 

Ontdek ons aanbod en bestel direct

Zodra je de juiste container hebt gevonden, plaats je eenvoudig je bestelling. Wij komen de container dan op het gewenste moment brengen. We halen de volle container op de afgesproken datum weer bij je op. Wel zo makkelijk. Ga je flink aan het klussen? Ontdek dan onze bouwafval containers, tuin- en groen containers, steenpuin containers, houtafval containers of grond containers. Zorg dat je jouw afval op de juiste manier scheidt! Neem contact met ons op als je vragen hebt over het huren van een container. Wij helpen je graag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »