• Container hurenContainer huren

 • Container hurenContainer huren

  collection banner

Container huren bij BM Containers

Een container huren bij BM Containers is eenvoudig! Het huren van een container is een handige oplossing wanneer je bijvoorbeeld gaat verbouwen of je tuin gaat aanpakken. Er zijn verschillende soorten containers waaruit je kan kiezen, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een standaardcontainer, een open container of gesloten container. Hou bij het huren van een container rekening met verschillende zaken, zoals de grootte van de container, het soort afval, de huurperiode en de locatie waar de container geplaatst moet worden. Bekijk snel ons complete aanbod containers om te huren op deze pagina of lees verder.

Wat mag er allemaal wel en niet in?

Toch een andere container nodig voor jouw klus?Vind de perfecte container voor jouw klus

Bouwafval containers
Steenpuin containers
Houtafval containers
Tuin- en groen containers
Grond containers
? Vind hier jouw ideale container

Wat onze klanten zeggen

Hoe werkt een container huren?

Bij BM Containers huur je heel eenvoudig een container. Beslis allereerst voor welk soort afval jij een container nodig hebt. Maak de keuze uit een bouwafval container, tuin- en groen container, steenpuin container, houtafval container of grond container. Zodra je de keuze hebt gemaakt ga je na hoe groot de container moet zijn. Kies de gewenste container en klik op de button ‘Bestel deze container’. Bestel vervolgens de container en geniet van een snelle bezorging op het gewenste adres! Zo makkelijk is het huren van een container bij BM Containers.

 

Containers voor iedere afvalsoort

In ons aanbod vind je diverse containers voor verschillende afvalsoorten. Het is belangrijk dat je voor jouw klus de juiste container uitzoekt. Het scheiden van afval is namelijk erg belangrijk voor het milieu. Wil jij een container huren? Je kunt bij ons kiezen uit de volgende containers:

 • Bouwafval containers: Dit type container moet je hebben als je aan het klussen en verbouwen bent!
 • Tuin- en groen containers: Als je tuin een grote make over krijgt is dit de container die voor de deur moet staan.
 • Steenpuin containers: Muurtje plat gegooid? Dan is dit de container waar je voor moet gaan.
 • Houtafval containers: Heb je veel houtafval door de verbouwing? Ga dan voor deze container.
 • Grond containers: Zodra je aan de slag gaat met het verbouwen van je tuin kan daar veel onnodig grond bij komen kijken. Bestel deze container als je bijvoorbeeld een stuk grond hebt afgegraven.

 

 

De voordelen van een container huren

Ontdek de voordelen van een container huren bij BM Containers:

 • We ontzorgen je compleet! Jij besteld de container en laat ons weten waar deze geleverd moet worden. Wij doen de rest. We leveren de bestelde container op de afgesproken datum en halen hem vervolgens ook weer voor je op.
 • Voor iedere klus bieden wij de juiste container. Weet je niet welke container je nodig hebt? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.
 • Je hoeft niet talloze keren naar de vuilstort te rijden. De container kan vaak op een parkeerplaats dicht in de buurt van de woning of tuin geplaatst worden. Dit scheelt heel veel ritjes heen en weer.
 • Afval scheiden is beter voor het milieu!

Neem gerust contact met ons op als je meer wil weten over de voordelen van een container huren bij BM Containers.

 

Bestel je container online

Nu je de voordelen van een container huren kent, bestel je deze eenvoudig online. Dit doe je door de gewenste afvalcontainer aan te klikken, de grootte te bepalen en het gewenste bezorgadres door te geven. Wij doen vervolgens de rest. Heb je een vraag over het huren van een container bij ons? Geen probleem, wij helpen je graag. Bel ons gerust of stuur ons een mail.