Wat onze klanten zeggen

Waarom BM Containers

Wij zijn dé partij in containerverhuur, in regio Veenendaal en omgeving.
8 weken huurperiode

8 weken huren tegen 1 scherpe totaalprijs

Alle prijzen zijn all-in

Inbegrepen: Het huren, plaatsen, ophalen, verwerken van afval en milieu toeslag.

Razendsnelle levering

Voor 12 uur besteld is vandaag nog geleverd. (Ook op zaterdag)

Ophalen wanneer jij wilt

We halen de volle container op wanneer jij dat wilt.

Veelgestelde vragen

Rechts staan veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen. Stel deze dan aan Dick. Die weet precies wat jij allemaal wilt weten over afvalcontainers.

Hoe lang kan ik de container huren? 

De 3m³, 6m³ en 10m³ containers mogen 8 weken huurvrij blijven staan. Na 8 weken rekenen wij €1,- per dag. de 15m³ en 20m³ mogen 2 weken blijven staan, hierna betaald u €5 per dag.

Wat moet ik doen als de container vol is? 

Als de container vol is kunt u onder het knopje 'container ophalen' de container afmelden, deze komen wij dan weer ophalen. Als de container vol is, kunt u onder het knopje 'container wisselen' doorgeven dat u graag een nieuwe lege container wilt. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via mail, telefoon of whatsapp.

Welk formaat container kan ik het beste bestellen? 

Dit kunt u zelf uitrekenen. lengte x breedte x hoogte U moet altijd rekenen in meters. En omdat u het los in de container gooit is het verstandig om 15% meer te rekenen in verband met de lege ruimtes. voorbeeld: U gaat de bestrating van de oprit vervangen en wilt de oude stenen weg gooien. Uw oprit is 18 meter lang, 4,5 meter breed en de dikte van de stenen is 6 cm. Belangrijk is om de de dikte van de steen om te rekenen naar meters dit doet u om in dit geval te delen door 100. 6/100= 0.06 18x4,5x0.06= 4,86m³ Hier moet dan nog de 15% extra bij rekenen, dit doet u door te vermenigvuldigen met 1,15 4,86x1.15= 5.6m³ U heeft dan een 6m³ container nodig.