beschikbaar

BM Containers 1m³ bigbag om puin af te voeren
BM Containers 1m³ bigbag om puin af te voeren
contact person image

Heb je vragen over dit product? Stel je vraag aan Dick

1m³ bigbag om puin af te voeren

Verzendkosten€75,-

Kies hier jouw leverdatum

40,-

Heb je puinafval, maar niet genoeg voor een container? Dan is een bigbag voor puin de ideale oplossing. Deze sterke zakken hebben een groot draagvermogen en zijn uitermate geschikt voor jouw puinafval. Dankzij het handige formaat van de bigbag kun je het puin gemakkelijk verzamelen en op één centrale locatie bewaren, waardoor je werkruimte schoon en georganiseerd blijft.

Waar mag ik een puin bigbag voor gebruiken?

Puin zijn bijna alle steenachtige materialen, zoals bakstenen, metselpuin, tegels en dakpannen. Maar ook brokstukken beton of een keramisch keukenblad. Een puinafval bigbag is bedoeld voor het afvoeren van afval dat afkomstig is van bijvoorbeeld het (deels) slopen van een gemetselde schuur of woning, het afvoeren van bestrating of het verwijderen van jouw cementdekvloer. Elke klus waar steenachtig materiaal van vrij komt mag in deze bigbag. Let op dat bijvoorbeeld een muur van gasbeton of gips niet in deze bigbag mag.

Hoe werkt puin afvoeren met een bigbag van BM Containers?

Het proces van puin afvoeren met een 1m³ bigbag van BM Containers is eenvoudig en snel. Nadat je de bigbag hebt besteld via onze website of telefonisch contact hebt opgenomen, wordt deze op de afgesproken datum bij jou thuis of op de werklocatie afgeleverd. Vervolgens kun je de bigbag vullen met puin op een voor jou geschikt moment. Zodra de bigbag vol is, neem je opnieuw contact met ons op en halen wij de volle bigbag op, waarna wij het puin op een milieuvriendelijke wijze verwerken. Let op de volgende factoren bij het plaatsen en vullen van de bigbag:

  • Waar je de bigbag plaatst. De bigbag moet wel toegankelijk zijn voor onze vrachtwagens, en kan dus niet in je schuur of onder een boom of overkapping staan. Twijfel je over de plek van de bigbag? Stel gerust je vraag aan een medewerker van BM Containers.
  • Dat de lussen die aan de bovenzijde van de bigbag vrij blijven. Daarmee wordt de bigbag namelijk in de vrachtwagen getild.

Hoeveel gewicht kan er in een 1m³ bigbag voor puin?

Onze 1m³ bigbags voor puin hebben een draagvermogen van ongeveer 1500 kg. Dit betekent dat je een aanzienlijke hoeveelheid puin kunt afvoeren zonder je zorgen te hoeven maken over overbelasting. Het is echter belangrijk om het maximale draagvermogen niet te overschrijden om schade aan de bigbag en eventuele veiligheidsrisico's te voorkomen.

De voordelen van een bigbag huren van BM Containers

Het huren van een 1m³ bigbag voor puin bij BM Containers biedt diverse voordelen. Ten eerste geniet je van het gemak en de flexibiliteit van ons afvoersysteem, waarbij je zelf de controle hebt over het moment van vullen en ophalen. Daarnaast bieden wij een snelle en betrouwbare leveringsservice, zodat je direct aan de slag kunt met het opruimen van puin. Bovendien zorgen wij voor een milieuvriendelijke verwerking van het puin, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Kortom, met een bigbag huren van BM Containers ben je verzekerd van kwaliteit, gemak en een efficiënte afvoer van puin!

Wat onze klanten zeggen

Doe de check en bestel direct Wij leveren nog niet op jouw postcode. Wij leveren op jouw adres!