beschikbaar

BM Containers 1m³ Bigbag vulzand
BM Containers 1m³ Bigbag vulzand
BM Containers 1m³ Bigbag vulzand
BM Containers 1m³ Bigbag vulzand
contact person image

Heb je vragen over dit product? Stel je vraag aan Dick

1m³ Bigbag vulzand

Verzendkosten€75,-

Kies hier jouw leverdatum

67,75Incl. BTW

Op zoek naar hoogwaardig vulzand voor jouw project? Ontdek de 1m³ bigbag vulzand van BM Containers! Het maakt niet uit of je bezig bent met het aanleggen van een tuinpad, het ophogen van je terrein of het leggen van bestrating: ons vulzand biedt de perfecte oplossing. Hieronder vind je alles wat je moet weten over het gebruik en bestellen van vulzand bij BM Containers.

Waar gebruik je vulzand voor?

Vulzand heeft meerdere benamingen zoals ophoogzand, straatzand of geel zand. Hoewel deze benamingen vaak door elkaar gebruikt worden, gaat het allemaal om hetzelfde zand. Zoals de naam al zegt, wordt vulzand gebruikt voor het ophogen van bijvoorbeeld een oprit. Het zand is gelijk een goede ondergrond voor het straatwerk, omdat het goed te verdichten is met bijvoorbeeld een trilplaat en het voldoende water door laat. Het zand kan ook gebruikt worden voor het aanvullen van een bouwput of kruipruimte.

Wat kost een kuub vulzand?

Bij BM Containers bieden we onze bigbags zand tegen een scherpe prijs aan. De exacte kosten kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de locatie van levering en eventuele extra diensten zoals spoedlevering. Bekijk jouw precieze prijs hierboven door de leverdatum in te vullen of neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw project.

Hoe wordt het vulzand bezorgd?

Ons vulzand wordt in een bigbag geleverd. Dit is een zak van 1m³ die we neer kunnen zetten op de gewenste plek. De bigbag over jouw schutting of heg heen laten zetten? Zelfs dat kunnen we regelen, zolang de tuin maar via een verharde weg bereikbaar is. Wanneer de bigbag leeg is kun je hem terugsturen via de post. Het vulzand kan ook door onze chauffeur uit een container gekiept worden. Dit noemen we los gestort vulzand. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden als je twijfelt!

Hoeveel vulzand heb ik nodig?

Bij het bepalen van de hoeveelheid vulzand die je nodig hebt, is het belangrijk om rekening te houden met het verdichten van het zand. Hierdoor is het aan te raden om ongeveer 10% meer vulzand te bestellen dan je daadwerkelijk nodig hebt. Na het aantrillen zal het vulzand namelijk inklinken. Door deze marge aan te houden, zorg je ervoor dat je voldoende zand hebt om het gewenste oppervlak goed te kunnen egaliseren en verdichten.

Ophoogzand bestellen bij BM Containers!

Wacht niet langer en bestel vandaag nog ophoogzand bij BM Containers! Met ons ruime assortiment aan vulzand en onze flexibele leveringsopties, bieden wij de perfecte oplossing voor al jouw ophoog- en bestratingsprojecten. Profiteer van onze snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al je vragen te beantwoorden. Neem dus vooral contact met ons op door te bellen naar (0318) 46 37 40 of mailen naar [email protected]. Bestel nu en ervaar zelf het gemak van ophoogzand bestellen bij BM Containers!

Wat onze klanten zeggen

Doe de check en bestel direct Wij leveren nog niet op jouw postcode. Wij leveren op jouw adres!