beschikbaar

BM Containers 1m³ bigbag voor afvoeren grond
BM Containers 1m³ bigbag voor afvoeren grond
contact person image

Heb je vragen over dit product? Stel je vraag aan Dick

1m³ bigbag voor afvoeren grond

Verzendkosten€75,-

Kies hier jouw leverdatum

69,50

Heeft u grond, maar niet zoveel voor een container? Dan is een bigbag voor grond de ideale oplossing. Deze sterke zakken hebben een groot draagvermogen en zijn uitermate geschikt voor uw grond.

 

Waar mag ik een bigbag grond voor gebruiken? 

Een bigbag grond is bedoeld voor het afvoeren van grond of zand wat vrij komt bij bijvoorbeeld het uitgraven van uw tuin voor bijvoorbeeld, een nieuwe oprit, de fundering van uw nieuwe uitbouw. Of u wilt een nieuwe herindeling van de tuin en hier komt grond bij vrij.

Hoe werkt het bestellen van een bigbag grond

Wanneer u kiest om een bigbag te bestellen bij BM Containers voor grond, wordt er een lege bigbag via de post naar u toegestuurd. Let op, dit kan tot 3 werkdagen duren voordat de bigbag aankomt.  Als u deze vol heeft kunnen u ons een seintje geven en halen wij de volle bigbag grond weer op. Let u wel op waar u de bigbag plaatst? De bigbag moet wel toegankelijk zijn voor onze vrachtwagens, en kan dus niet in uw schuur of onder een boom of overkapping staan. Twijfelt u over de plek van de bigbag? Stel gerust u vraag aan een medewerker van BM Containers. Zorgt u er ook voor dat de lussen die aan de bovenzijde van de bigbag vrij blijven? daarmee wordt de bigbag in de vrachtwagen getild.

Wat onze klanten zeggen

Doe de check en bestel direct Wij leveren nog niet op jouw postcode. Wij leveren op jouw adres!