beschikbaar

BM Containers 3m³ Groenafval container
BM Containers 3m³ Groenafval container
BM Containers 3m³ Groenafval container
BM Containers 3m³ Groenafval container
BM Containers 3m³ Groenafval container
BM Containers 3m³ Groenafval container
BM Containers 3m³ Groenafval container
BM Containers 3m³ Groenafval container
contact person image

Heb je vragen over dit product? Stel je vraag aan Dick

3m³ Groenafval container

B 150 x H 100 x L 250 | Wil je weten wat er allemaal wel en niet in mag? Klik hier

  • Past op een parkeerplek
  • Inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur
  • Razendsnelle haal- en brengservice

Meer of minder ruimte nodig?

Kies hier jouw leverdatum

165,-Incl. BTW

All-in prijs - inclusief 8 weken huur, bezorgen, ophalen en verwerking van afval.

Het werkt dus zo:

  • We brengen je gekozen container op de door jouw gekozen dag
  • Jij gooit het afval in de container en wanneer deze opgehaald moet worden laat je dit ons weten
  • Wij halen jouw container weer op en bezorgen als je dat wilt een nieuwe

Op zoek naar een handige oplossing voor het afvoeren van tuin- en groenafval? Onze 3m³ tuin- en groenafval container bij BM Containers biedt precies wat je nodig hebt. Deze ruime container is perfect om allerlei soorten tuinafval af te voeren die vrijkomen bij het snoeien, verwijderen van struiken en bomen of bij een complete tuinmake-over.

3m³ tuin- en groenafval container laten plaatsen

Bestel simpelweg je 3m³ tuin- en groenafval container en wij leveren hem op de afgesproken dag bij jou thuis, op de oprit of parkeerplaats – waar je maar wilt. Onze chauffeur zal hem brengen met onze vrachtwagen. De container zal geplaatst worden op jouw aangegeven plek, er kan altijd even overleg plaatsvinden. Het is handig om bij de plaatsing aanwezig te zijn, zodat we de container op de gewenste plek kunnen zetten.

Wat zijn de afmetingen van de tuin- en groenafvalcontainer?

De 3m³ tuin- en groenafval container van BM Containers heeft afmetingen van 150 cm breed, 100 cm hoog en 250 cm lang. Deze compacte afmetingen maken het plaatsen van de container op diverse locaties zeer flexibel. Denk aan je oprit, parkeerplaats, of zelfs op een specifieke plek in je tuin. Door de relatief beperkte hoogte van 100 cm kan de container gemakkelijk onder bijvoorbeeld een laaghangende tak of overkapping geplaatst worden. Hierdoor is de container uitermate geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klussen waar ruimte beperkt is, maar de behoefte aan efficiënte tuin- en groenafvalafvoer groot is.

Hoeveel past er in de 3m³ groenafval container?

Deze container biedt ruimte voor ongeveer 5 tot 35 kruiwagens vol tuin- en groenafval, afhankelijk van het soort afval en hoe compact het is verpakt.

Extra informatie over de tuinafval container

Als besteller ben je verantwoordelijk voor het afval in de container, ook als anderen er mogelijk verkeerd afval in hebben gegooid. Controleer dit altijd zelf.

Is je 3m³ tuin- en groenafval container vol?

Zodra je klaar bent met je tuinklus en de container vol zit, meld je hem eenvoudig af via onze website of bel je onze klantenservice. We halen de 3m³ tuin- en groenafval container op de afgesproken dag weer op. Is je klus nog niet af maar zit de container wel vol? Geen zorgen. Je kunt de container omruilen voor een nieuwe tuin- en groenafval container of zelfs voor een container voor een ander type afval.

Belading

Voor het beladen van de 3m³ tuin- en groenafval container ben je zelf verantwoordelijk. Voor veilig transport mag je de 3m³ tuin- en groenafval container maximaal tot 20 cm boven de rand beladen. Er mag geen afval uitsteken aan de voor-, zij- en achterkant van de container.

Wat gebeurt er met je tuin- en groenafval?

Het tuinafval wordt door BM Containers ingezameld en in grote hoeveelheden naar de eindverwerker gebracht. Daar wordt het tuinafval gecomposteerd tot hoogwaardige compost, die weer gebruikt kan worden als voeding voor tuinen. Zo draag je bij aan een circulaire economie.

Kies voor gemak en efficiëntie bij het afvoeren van je tuin- en groenafval met de 3m³ tuin- en groenafval container van BM Containers. Bestel vandaag nog en regel je container snel en betrouwbaar online!

 

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen

Rechts staan veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen. Stel deze dan aan Dick. Die weet precies wat jij allemaal wilt weten over afvalcontainers.

Hoe lang kan ik de container huren?

de 3m³, 6m³ en 10m³ containers mogen 8 weken huurvrij bljiven staan. Na 8 weken rekenen wij €1,- per dag. de 15m³ en 20m³ mogen 2  weken blijven staan, hierna betaald u €5 per dag. 

Waar en hoe wordt de container geplaatst?

De container wordt met onze vrachtwagen bij u gebracht. De chauffeur zet de container neer op de plek waar u wilt. Dit gaat altijd in overleg met de chauffeur of dat de plek bereikbaar is voor de vrachtwagen.

Wat moet ik doen als de container vol is?

Als de container vol is kunt u onder het knopje 'container ophalen' de container afmelden, deze komen wij dan weer ophalen. Als de container vol is, kunt u onder het knopje 'container wisselen' doorgeven dat u graag een nieuwe lege container wilt. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via mail, telefoon of whatsapp.

Welk formaat container kan ik het beste bestellen?

Dit kunt u zelf uitrekenen. lengte x breedte x hoogte

U moet altijd rekenen in meters. En omdat u het los in de container gooit is het verstandig om 15% meer te rekenen in verband met de lege ruimtes.

voorbeeld:

U gaat de bestrating van de oprit vervangen en wilt de oude stenen weg gooien. Uw oprit is 18 meter lang, 4,5 meter breed en de dikte van de stenen is 6 cm. Belangrijk is om de de dikte van de steen om te rekenen naar meters dit doet u om in dit geval te delen door 100. 6/100= 0.06 

18x4,5x0.06= 4,86m³

Hier moet dan nog de 15% extra bij rekenen, dit doet u door te vermenigvuldigen met 1,15

4,86x1.15= 5.6m³

U heeft dan een 6m³ container nodig

Toch een andere container nodig voor jouw klus?Vind de perfecte container voor jouw klus

Bouwafval containers
Steenpuin containers
Houtafval containers
Tuin- en groen containers
Grond containers
? Vind hier jouw ideale container
Doe de check en bestel direct Wij leveren nog niet op jouw postcode. Wij leveren op jouw adres!