• Tuin- en groen containersTuin- en groen containers

  • Tuin- en groen containersTuin- en groen containers

    collection banner

Tuin- en groen container huren

Ga je jouw tuin voorzien van een make over? Vergeet dan niet een tuinafval container te huren bij BM Containers. Er komt namelijk veel afval kijken bij een flinke snoeibeurt. Bij ons vind je containers van verschillende formaten. Bekijk snel ons complete aanbod op deze pagina of bestel de gewenste tuincontainer direct.

Wat mag er allemaal wel en niet in?

Toch een andere container nodig voor jouw klus?Vind de perfecte container voor jouw klus

Bouwafval containers
Steenpuin containers
Houtafval containers
Tuin- en groen containers
Grond containers
? Vind hier jouw ideale container

Wat onze klanten zeggen

Waar mag ik een tuinafvalcontainer voor gebruiken?

Een tuinafval container is bedoeld voor het afvoeren van afval dat afkomstig is uit de tuin. Denk hierbij aan afval dat voortkomt uit het snoeien van struiken en het hakken van takken. Het kan worden gebruikt voor het maken van houtsnippers of voor verbranding in een speciale installatie. Het is belangrijk om het juiste afval in de juiste container te doen, omdat dit helpt om het afval correct te verwerken en te recyclen.

 

Wat mag er niet in een tuinafvalcontainer?

Er zijn een aantal soorten afval die niet in een tuinafvalcontainer mogen worden gedeponeerd:

  1. Grond, aarde en stenen: Dit afval dient apart te worden afgevoerd, bijvoorbeeld via een container voor bouw- en sloopafval, maar ook een steenpuin container kan hiervoor geschikt zijn.
  2. Plastic en metalen voorwerpen: Dit afval dient apart te worden afgevoerd, bijvoorbeeld via een container voor huishoudelijk afval of grofvuil container.
  3. Chemische stoffen: Dit afval, zoals oude verf, oplosmiddelen en pesticiden, dient apart te worden afgevoerd via een speciale chemisch afvalcontainer of een inzamelpunt voor gevaarlijk afval.
  4. Elektrische apparaten: Dit afval, zoals oude tv's, computers en koelkasten, dient apart te worden afgevoerd via een speciale container voor elektrische apparaten of een inzamelpunt voor dit soort afval.
  5. Asbest: Asbest dient altijd apart te worden afgevoerd via een speciale container of inzamelpunt voor asbest. Het is belangrijk om asbest veilig te verwijderen, omdat het kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen als het wordt ingeademd.

 

De voordelen van huren bij BM Containers

Bij BM Containers bieden we handige oplossingen voor tuinafval met onze tuinafval containers. Het huren van een specifieke container voor tuinafval betekent minder gedoe met afvalzakken en tijdbesparing. We zijn flexibel met huurperiodes, zodat je de container zo lang kunt houden als nodig is voor je project. Bij ons kun je ook rekenen op een snelle en betrouwbare levering en ophaalservice. Kies voor BM Containers om je tuinprojecten efficiënter en milieuvriendelijker te maken.

 

Hoe werkt het huren van een tuinafvalcontainer?

Het huren van een tuinafvalcontainer bij BM Containers is heel eenvoudig. Via onze webshop bepaal je welke container jij nodig hebt. Kijk hierbij vooral naar de grootte. Vervolgens klik je op ‘Bestel deze container’. Geef door op welk adres wij de container moeten plaatsen. Op de gewenste datum komen wij de volle container ook weer bij je ophalen. Wel zo makkelijk!

 

Huur je tuincontainer bij BM Containers

Is dit de container die je zoekt? Plaats dan eenvoudig de gewenste container in je winkelwagen en bestel direct. Op de afgesproken datum komen wij de container leveren op het adres dat je hebt doorgegeven. We halen hem vervolgens ook weer voor je op. Voor vragen over onze containers kan je contact met ons opnemen, wij helpen je graag!