beschikbaar

BM Containers 1m³ Bigbag puin 0-40mm (Menggranulaat)
BM Containers 1m³ Bigbag puin 0-40mm (Menggranulaat)
contact person image

Heb je vragen over dit product? Stel je vraag aan Dick

1m³ Bigbag puin 0-40mm (Menggranulaat)

Verzendkosten€75,-

Kies hier jouw leverdatum

48,40Incl. BTW

Menggranulaat, ook wel bekend als gebroken puin, is een materiaal dat wordt verkregen door gerecycled puin zoals beton, baksteen en tegels te breken tot kleine stukjes van verschillende korrelgroottes (in dit geval 0-40 mm). Dit proces resulteert in een veelzijdig bouwmateriaal dat wordt gebruikt voor diverse toepassingen in de bouw- en wegenbouwsector.

Waar wordt menggranulaat/gebroken puin voor gebruikt

Menggranulaat en gebroken puin worden vaak gebruikt als stevige onderlaag voor bestratingen, zoals opritten, paden en terrassen. Door de korrelstructuur biedt het een stabiele basis die voorkomt dat de bestrating verzakt. Het is ook geschikt voor het ophogen van terreinen waarbij drainage belangrijk is, zoals bij tuinen en bouwprojecten.

Gebroken puin gebruiken in combinatie met ophoogzand

Wanneer je gebroken puin gebruikt in combinatie met ophoogzand, creëer je een solide basis voor je projecten. Ophoogzand zorgt voor een egale ondergrond en helpt bij het verdelen van drukbelasting, terwijl gebroken puin de stevigheid en duurzaamheid van de ondergrond verbetert. Het werkt het beste om eerst een laag van 10 cm gebroken puin aan te brengen met daar boven op een laag van 10 cm ophoogzand voor de afwatering van het regenwater. De juiste laagdiktes zijn afhankelijk van de hardheid van de ondergrond en hoeveel je het wilt gaan belasten.

Hoe wordt het gebroken puin bezorgd?

BM Containers levert het menggranulaat/gebroken puin in een 1m³ bigbag, wat een handige en efficiënte manier is om dit materiaal te bestellen en te gebruiken. Onze bigbags zijn stevig en kunnen gemakkelijk op de gewenste locatie worden geplaatst, mits deze toegankelijk is voor onze vrachtwagens. Dit bespaart je tijd en moeite bij het transport en zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt met je project.

De voordelen van BM Containers

  • Gemakkelijke bestelprocedure: Het bestellen van een 1m³ bigbag menggranulaat/gebroken puin bij BM Containers is eenvoudig en snel online te regelen.
  • Levering wanneer jij dat wilt: BM Containers garandeert een punctuele bezorging van het bestelde menggranulaat/gebroken puin, rechtstreeks op de gewenste locatie.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Het geboden menggranulaat/gebroken puin voldoet aan hoge kwaliteitsnormen, wat essentieel is voor bouw- en infrastructuurprojecten.

Menggranulaat kopen bij BM Containers!

Bij BM Containers ben je aan het juiste adres voor het kopen van gebroken puin in een handige 1m³ bigbag. Of je nu bezig bent met een oprit, fundering of andere bouwklus - wij staan klaar om je te voorzien van hoogwaardig menggranulaat. Bestel vandaag nog jouw bigbag bij BM Containers en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit die wij bieden!

Wat onze klanten zeggen

Doe de check en bestel direct Wij leveren nog niet op jouw postcode. Wij leveren op jouw adres!