beschikbaar

BM Containers 1m³ Bigbag puin 0-40mm (Menggranulaat)
BM Containers 1m³ Bigbag puin 0-40mm (Menggranulaat)
contact person image

Heb je vragen over dit product? Stel je vraag aan Dick

1m³ Bigbag puin 0-40mm (Menggranulaat)

Verzendkosten€75,-

Kies hier jouw leverdatum

48,40

Gebroken puin wordt ook wel menggranulaat genoemd. Het is perfect voor het maken van een oprit of verharding van de ondergrond van jouw straatwerk

Gebroken puin gebruiken in combinatie met ophoogzand?

In dat geval is het beste om eerst een laag van 10 cm gebroken puin aan te brengen met daar bovenop als ondergrond een laag van 10 cm ophoogzand voor de afwatering van het regenwater. De juiste laagdiktes zijn afhankelijk van de hardheid van de ondergrond en hoeveel je het wilt gaan belasten. 

Tip:
Reken op 10% extra benodigd zand. Houd er rekening mee dat het zand verdicht; in elkaar wordt gedrukt. Dat betekent dat je rekening moet houden met de hoeveelheid zand die je besteld.

Kenmerken gebroken puin

  • goedkoop onderlaag verstevigen;
  • oprit maken;
  • korrelgrootte ca. 0-40 mm

Hoe wordt het gebroken puin bezorgt?

Het gebroken puin kan op meerdere manieren geleverd worden. Het gebroken puin kan door onze chauffeur uit een container gekiept worden. Dit noemen we los gestort. Ook is het mogelijk om het gebroken puin in een bigbag te leveren. Dit is een zak van 1m³ en kunnen wij deze bigbag neerzetten op de gewenste plek. Het is zelfs mogelijk om deze bigbag over de schutting in uw tuin te zetten, mits de tuin via een verharde weg bereikbaar is. Vraag onze medewerker naar de mogelijkheden als u twijfelt.

Wat onze klanten zeggen

Doe de check en bestel direct Wij leveren nog niet op jouw postcode. Wij leveren op jouw adres!